BRETT UTBUD AV HÖGKVALITATIVA HÄLSOTESTER – för både hem- och professionellt bruk

BRETT UTBUD AV HÖGKVALITATIVA HÄLSOTESTER – Enkelt och snabbt!

Laboratorieanalys av V8 mögelsvamp prov

kr1.980,00

Laboratorieanalys ger dig exakt information om vilka mikrober som finns i provet, antalet utväxter och deras hälsorisker

  • notera du behöver också en V8 provskål. Du kan beställa den här
  • Tilaa myös näytteenottomalja

Hur och varför en laboratorienalys av V8 mögelsvamp prov kan behöva göras.

Provet postas till laboratoriet. Laboratorieanalysen med exakta uppgifter skickas med E-post åt dig, med uppgifter om vilka typer av mögel som förekommer, mängden av förekomsten samt uppgifter om hur dessa påverkar hälsan.

Obs. att pris är per 1 provburk. Närmare anvisningar om leverans fås i samband med köp.

Laboratorieanalys av V8 mögelsvamp prov

blir aktuellt att göra när man först har gjort mögeltest V8 och provet har varit positivt det vill säga tillväxt av mögelsvamp har blivit funnet och testen V8 har blivit korrekt utförd. V8 testen är mycket enkel att utföra själv. Den har blivit speciellt framtagen med gör det själv testande i åtanke så att göra den är inget man behöver kännsa sig ängslig inför.

Mögelsvamp tillväxt i byggnader beror alltid på fuktproblem. Det är viktigt att analysera mögelsvamp organismerna då en del av dessa är allvarligt skadliga för hälsan hos människorna som vistas i byggnaden.

För att komma tillrätta med fuktproblem beror åtgärderna på hur man bor. Det vill säga om man hyr eller bor i bostadsrätt eller villa. Fritidshusen ägs ju ofta av dom som använder huset så där ligger ansvar för att rätt åtgärder blir utförda oftast på ägaren. Så är det förstås med hyresrätt eller bostadsrätt och villor också. Ägaren ansvarar för problem som orsakar problem av den här typen.begära att problemen blir åtgärdade.

Dom som hyr där det är problem bör omedelbart kontakta hyresvärden och har man resultat från mögeltest eller ännu bättre en utförd laboratorieanalys att visa upp blir det inte trovärdighetsproblem, samt att laboratorieprov som redan blivit utförda kan visa att det är bråttom med reparationer och inget man kan vänta med om mikroorganismerna är skadliga för hälsan.

Det finns även hemförsäkringar som kan ersätta skada på byggnad och försäkringsbolagen kräver alltid att en laboratorieanalys har blivit utförd.

Så testa snarast om misstanke om fukt och mögel problem uppstår.

Information om fukt och mikro organismer finner du här hos Folkhäsomyndigheten

 

Vikt 0033 kg
Dimensioner 20 × 18 × 3 cm
Antal av producter

1 st, 3 st, 5 st

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Rulla till toppen