BRETT UTBUD AV HÖGKVALITATIVA HÄLSOTESTER – för både hem- och professionellt bruk

BRETT UTBUD AV HÖGKVALITATIVA HÄLSOTESTER – Enkelt och snabbt!

FAQ

Hur beställer jag produkter?

Sök efter den produkt du vill ha på webbplatsen, antingen från menyerna eller från sökfunktionen. Lägg önskat antal produkter i varukorgen och fortsätt därifrån till kassan och slutligen till betalningen av beställningen. Betalning sker via Visma Pay eller PayPal . Hälsovårdsföretag kan också beställa mot mot faktura.

Är det säkert att köpa?

Att köpa är säkert. Betalningen sker via betalningsförmedlingstjänsten Visma Pay som lyder under Finansinspektionen. Betalningstransaktionerna är SSL-skyddade och vi får inte kundens konto- eller kortuppgifter, endast information om att betalningen av beställningen har lyckats eller annullerats. SSL är en metod för datakryptering som förhindrar att data hamnar i fel händer.

Hur levererar ni produkterna?

Vid beställning av produkter kommer tjänsten att tillhandahålla det lämpligaste leveranssättet beroende på produkternas storlek och kvantitet. Alternativen är brev och Posti- och Matkahuolto-paket. Brevet levereras diskret utan avsändarinformation. Fri frakt på order över 600 kr. Beroende på beställningstillfället är vår leveranstid 2-5 arbetsdagar. Under vintern är det bra att ta hänsyn till att t.ex. De flesta tester och provskålar vi säljer tål inte frost. Om den eller de beställda produkterna inte tål frost kan du också beställa produkterna till Posten eller en paketautomat. Säljaren ansvarar inte för skador orsakade av väderförhållanden.

Varför har produkten jag beställt inte kommit fram?

Om produkten du beställt inte har anlänt inom 7 arbetsdagar efter beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst, antingen via kontaktformuläret eller genom att skicka ett e-postmeddelande till [email protected]. Kontrollera också om betalningen har debiterats från ditt konto/kreditkort. Om du har registrerat dig på webbplatsen kan du spåra beställningsinformationen på ditt eget kundkonto.

Vilka är fördelarna med att registrera sig?

Genom att registrera dig som kund kan du följa behandlingen av din beställning i realtid. När du är registrerad och inloggad kan du välja den sparade leveransadressen vid beställningstillfället, utan att behöva ange den på nytt varje gång. Som registrerad användare kan du också prenumerera på vårt nyhetsbrev om du vill, i vilket fall du får information om t.ex. nya produkter och erbjudanden.

Är produkterna av hög kvalitet?

Våra tester är kliniskt testade och mycket tillförlitliga. Testtillverkare ger alla våra tester mer än 90 % noggrannhet när de görs enligt instruktionerna. Vi säljer tester certifierade för hemmabruk och professionellt bruk. Tester som är certifierade för professionellt bruk har inte studerats i hemmabruk.

Hur länge förekommer droger i urinen?

Utseendet på olika läkemedel i olika tester beror på många faktorer. Faktorer som påverkar resultaten är bland annat analysmetoden, det ämne som använts, ämnets renhet, spridningsmängden, användningsfrekvensen, tiden sedan den senaste användningen, hur lång tid det har gått. den person som har använt ämnet, användningssättet och många individuella egenskaper, t.ex. kroppsbyggnad. Detektionstiderna för olika ämnen varierar kraftigt. Cannabis och vissa droger (t.ex. bensodiazepiner) finns kvar längst i urvalet, opiater och dess derivat försvinner snabbast. Som en indikation varierar tiden det tar att upptäcka cannabis i urinen från 1 till 5 dagar för en tillfällig användare till upp till 14 dagar för en tung användare. Detektionstiden för amfetamin är 2-6 dagar, för heroin och morfin 1-2 dagar. Buprenorfin visas i 0-1 dygn och t.ex. kokain i 1-2 dagar. Detektionstiderna för bensodiatepiner varierar ganska mycket beroende på läkemedlet, t.ex. Midazolam förekommer i tester i 1-2 dagar och oxazepam i 5-7 dagar, medan diazepam kan förekomma i upp till 21 dagar. Här hittar du mer information om drogtester

Hur läses testresultaten?

Produkttexterna förklarar hur testet går till och mer detaljerade bruksanvisningar levereras med beställningen.

Returnerar du en vara?

Konsumenten har rätt att returnera oanvända och oöppnade produkter inom 14 (14) dagar efter mottagandet av produkten/produkterna, exklusive mottagningsdatum. De produkter som ska returneras måste finnas i originalförpackningen. Alla returkostnader betalas av returneraren om det inte finns ett tydligt leverantörsfel i leveransen.

Leveransvillkor

Vid beställning måste du godkänna leveransvillkoren.

Rulla till toppen